Det finns en massa olika modeller allt från Hifu 3-12, vad är bäst och vilken teknik har respektive Hifu maskin? Vilken maskin ska man välja? Vi påstår att utövarens kunskaper är betydligt viktigare än man tror.

VILKA OLIKA MODELLER FINNS?
De olika HFU modellerna heter allt från HIFU 3 till 4, 5, 7, 9 mm...

HIFU 3 första maskinen
- 10 linjers yta på kassetterna
- 15000 skott per kassett


HIFU 4 samma som 3 men gjordes en del uppdateringar
- 1-11 linjers yta på kassetterna. man ställer in antal linjer och bredd mellan dessa samt effekt.
- 28000 skott per kassett


HIFU 5 samma som 4 men man la till en sak!
- Vaginalt handtag som endast kan användas av Läkare, Barnmorskor.
- Och en lite rund tip för små områden


HIFU 7 
- Enkel linjer INTE 11 linjer! Dvs att det är oerhört viktigt att sätta kassetten rätt mot patienten för att uppnå en bra linje konstruktion, för man vill ha en kontrollerad förbränning i dermis där kollagenstrukturen finns.
- Samma annars som HIFU 4 men med den skillnaden att HIFU 4 gör upp till 11 RAKA FINA LINJER  i dermis.
- Man har tagit bort vaginalt handtag!
- Enkellinjen vill man påstå är för runt ögongloben, och var den största nyheten, men man har kunnat ställa in 1 linje sedan länge via HIFU 4.


HIFU 9 samma som 7 men man har lagt till Lipo teknik.
-Lipo teknik är en föråldrad HIFU teknik som togs bort från marknaden för 2-3 år sedan.


HIFU 12? Det är den teknik som vi kommer att släppa efter Februari 2023.
Ny teknik som kommer att effektivisera men behålla linjekonstruktion som är viktig i dermis. Men kommer att även arbeta på olika våglängder för att kunna få effektivare behandlingar framför allt på kroppskonturering.

Vi ber att få återkomma om denna senare, vill du veta mer kontakta oss här

Men i grunden är HIFU 4 den bästa maskinen på marknaden idag tycker vi iom vikten av att skapa en kontrollerad skada i dermis där kollagenstrukturen finns. Sedan är det klart skillnad på maskin och maskin i övrigt exempelvis effekter, men den största skillnaden är TEKNIKEN i HUR man gör behandlingarna. Vi på CH Skintech använder HIFU 4 fortfarande men den är på hela 1800w medan de flesta ligger på 250-800w och resultaten säger sitt, se vår instagram inlägg om bl.a HIFU här

HAR DEN SOM BEHANDLAR NÅGON SKILLNAD FÖR RESULTATET?
Vi anser att det är oerhörd skillnad på arbetsteknik och resultat beroende på vem som utövar en HIFU behandling. för vi människor ser så olika ut både ansiktsmässigt och kroppsligt, därför är det av stor vikt att komma till den personen som kan skulptera dig enligt dina önskemål och som har rätt arbetsteknik.

Man ska alltid be om Före och Efter bilder på andra behandlade men givetvis även på sin egen behandling, och se att om man gör en kropps konturering så ska salongen mäta dig före och direkt efter din behandling. För att kunna se mätbara effekter av sin behandling.

Sedan är kunskap om eftervården oerhört viktigt. För det slutriktiga resultatet är inte färdigt efter din behandling det är av stor vikt att se till så att man håller ner på kolhydrater (ingående energi) och rör sig mer än brukligt (utgående energi) för att se till att man får ännu bättre effekt vid kropps konturering, när det gäller kollagenstruktur (ansikte, hals) så tar det mellan 3-6 månader beroende på din grund hälsa, ålder, genetik.


Vill ni ha en konsultation om HIFU maskiner, Utbildning eller boka en behandling ring oss på 010-2066818.
eller kontakta oss via detta formulär
//Niklas och Charlotte
CEO NS LASER och CH Skintech