new_nslaser-medicalgroup-originalplate-nitar.png

Trygghet med att arbeta med ett Svensk företag och tillverkare istället för ett annat företag som producerar i ett annat land är många

- Skulle maskinen gå sönder! - Du ska agera tekniker, sakkunnig, kunna lödning, duktig på att skruva, förstå laser teknik eller annan teknik, hos oss så sköter vi allt detta till dig eftersom vi är tekniker och sakkunnig i maskinen.

- Förluster? Säg att du har 20 kunder i veckan på maskinen och den helt plötsligt måste stå still i 4-6v för att delar ska skickas, och du ska så att säga, laga prylarna som tar tid, vi pratar många veckor av utebliven inkomst till din klinik, hos oss har vi delar här vi har ett avstånd inom en dag, vi har även extra maskiner som vi kan stå med under själva tiden den ska lagas om den måste tillbaka till oss.


- Utbildning? - Stor skillnad vi ger dig en praktisk och teoretisk utbildning hos oss, risken om du köper  utomlands är att du erhåller endast en teoretisk information om hur du kan behandla vid köp på distans! Eftersom alla patienter är olika och behöver behandlas olika så krävs en bra praktisk utbildning! Samt att ha den tryggheten att utbildning i praktisk hur du behandlar och teori håller på hela tiden 24/7 365 dagar om året hos oss så länge du har du maskinen i din ägo.

- Support! Om du köper från ett annat land så har de andra tidscyklar och när du står där med dina problem har du en ställtid på många timmar, Ja vi ger support 9-22 varje dag 365 dagar om året, behöver du konsultera i ett patient behandlingsärende så hjälper vi dig snabbt, så både du och patienten känner sig trygg. Vi förmedlar i Svenska, Engelska.

- Kvalité är stor skillnad, våra maskiner består av hög kvalitativa produkter för att hålla under lång tid, en maskin köpt för en billig peng är oftast vad det är. 


- Andrahandsvärde? - Den är obefintlig på en maskin från ett sådant land och du läser in ovan...  

Satsa på kvalité det lönar sig i längden.

WhatsApp