new_nslaser-medicalgroup-originalplate-nitar.png

OLIKA SÄTT ATTT FINANSIERA DIN NYA ESTETISKA MASKIN

Finansieringsalternativ Faktura

Du erhåller en faktura som ska oftast innebär en deposition vid beställning, sedan full betalning vid leverans om inte annat anges.
Har man inte eget kapital så rekommenderar vi du går i första hand via din egen Bank, sedan Lendo som ger dig många olika långivare samtidigt eller annat kanal.

Leasing
- nsLaser har flera olika finansalternativ, partners.

Vad är leasing?

Leasing ger dig en valfrihet att använda det egna kapitalet på ett effektivare sätt. Varför skall man som kund binda upp sitt fria egna kapital, i utrustning, om det finns möjligheter att avkasta kapitalet bättre i den egna verksamheten? Leasing är en form av långtidsfinansiering där kunden fördelar kostnaden över tiden. Finansbolaget äger och kunden nyttjar objektet. Vid leasingperiodens utgång skall leasingtagaren anvisa en köpare som köper leasingobjektet i befintligt skick för en köpeskilling motsvarande angivet restvärde.

Fördelar med leasing?
Säker finansiering - med utrustningen som säkerhet Finansiera upp till I00% med full nyttjanderätt Kostnaden är lätt att budgetera och kan enkelt anpassas till intäkterna. Du behåller din likviditet och binder inte kapital i utrustningen. Frigör driftskapital som kan användas till annat i verksamheten. Snabbare kostnadsredovisning av investeringen. Hela leasingavgiften är avdragsgill

- Summa per månad?
Beror helt på totalbeloppet!
Men man kan leasa på 24, 36, 48 samt 60 månader med ett 10% restvärde och har man lite pengar sparat så kan man ha en förstaförhöjd hyra på 10-20% av kapitalbeloppet och då kommer man ner i månadsbetalningen. Men man kan Leasa utan en första förhöjd hyra, dvs en rak avbetalning.

Hyres leasing?
Samma som leasing enligt ovan, men du har inget restvärde och du har ingen första förhöjdhyra., dvs en rak månadsbetalning. Men efter lånetiden kan antingen lämna tillbaka den eller lösa ut den för 1000kr plus moms.

rentalimages.png

Du kan hyra vissa av våra maskiner under en kortare tid 6-12 månader.

Fördelar är många men framför allt du kan tjäna in pengar på dina behandlingar och därefter köpa loss din utrustning.

Vill du veta mer? Klicka här


Vill du ha mer information, kontakta oss på 0766444040 Niklas / nsLaser eller maila oss via detta kontaktformulär 

WhatsApp