Capillum lasrar vi med hela 1800-3000 laserwatt starkast på marknaden

Utbildning med Certifikat av Hårborttagning


Vi har valt att ta bort generande hårväxt med nyaste tekniken inom laser eftersom vi anser att det är den snabbaste, effektivaste metoden som samtidigt är skonsam och smärtfri.

Med Capillum lasrar vi med hela 1800-3000 laserwatt starkast på marknaden, med tre olika våglängder i samma maskin. Det innebär att vi använder Alexandrit, diod och Yag för att kunna behandla både ljusbruna, bruna och svarta hår, samt tunna (vellus hår) och grova hårstrån (Terminal hår). 

- Vad är skillnad mellan Laser behandling och IPL behandling? Se filmen nedan!

Filmen är sedan 2019 av Dr David Lim i Australien! Men teknik mm är den samma men olika effekter idag jämfört med då, och vi har dubbla kylare i handtaget på våran Laser som ger minusgrader länge utan att tappa effekt, samt att vi har Laser 1064 Nm YAG i vår laser så vi kan ta de mörkare hudtyper, och det innebär att vi har 755Nm, 808Nm och 1064Nm lasrar i vår maskin.


-Hur fungerar växtcyklarna!

Du har ca 5 miljoner hårsäckar på kroppen totalt, 80% av människans hårsäckar är inte aktiva, de 20% som är aktiva  (Anagena fasen ) kan vi behandla. Håret växer i olika cykler och det är därför det krävs upprepade behandlingar med olika intervaller beroende på vissa omständigheter, men normalt 4-5v intervall. 

vaxtfaserny.jpg

- Hur lång tid tar det att bli av med sin generande hårväxt?
Alla är olika men en bra start är ca 5 behandlingar som kommer att hitta de olika växt faserna och därmed eliminera hårsäckarna.

-Kan alla behandlas?
Man kan inte behandla vita och ljusröda hår typer. Sen har vi både Terminal hår och Vellus hår på kroppen och vi har ca 5 Miljoner hårsäckar! De som är aktiva och är bruna/svarta terminal hår har stor verkningsgrad. Vellus hår är tunnare och kan behöva fler behandlingar, många som gör IPL behandlingar får långsamt växande Vellus hår som resultat.

Före och efter bild på en behandling
Förklaring till bild!

Detta är Charlie en av våra Hudterapeuter på salongerna. Hon lät sig behandlas under ena armhålan när en ny tjej skulle tränas i detta med hårborttagning. Vid behandlingstillfället (26 feb 2021) så var bägge armhålor rakade. När denna bild har tagits har den gått ca: 2,5-3 veckor och Charlie har INTE rakat sig sedan behandlingen och visade upp sina armhålor på salongen! Klart besked verkligen!!! Givetvis är inte allt borta efter 1 behandling man behöver ett paket om 5 behandlingar sen bör allt var borta kanske även tidigare, 
charlie-armhala.jpg

WhatsApp