Klinikutrustning-HIFU XL ultraljudsteknik för skönhetssalonger
  • Klinikutrustning-HIFU XL ultraljudsteknik för skönhetssalonger

HIFU XL 4D XL 1800w klinikutrustning för skönhetssalonger, Ultraljudsmaskin för ansiktslyft och fettcellsreducering, bodyshaping

2195kr/mån via Leasing - Klinikutrustning för skönhetssalonger
HIFU 4D XL- Huduppstramning och fettreducering och ansiktslyft 

HIFU (Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud) är utan kirurgi behandling där man använder sig av säker ultraljudsenergi för att lyfta och strama åt huden på ett naturligt sätt, utan konvalescens. De djupare kassetterna används för fettreducering på kroppen.

HIFU XL 4D teknik på hela 1800w

Levereras med 7 kassetter
1.5, 3,0, 4,5, 6,0, 8,0, 10, 13

-Varför heter alla HIFU olika ex: 3, 4, 5, 7,9 Vad betyder de olika HIFU modellerna? 

-Intresseanmälan eller veta mer kring detta, ring 010-2066818 eller kontakta oss via denna mailadress

 - Utbildning för 3 personer ingår av certifierad personal, utbildning inom olika behandlingar som berör maskinen samt maskinlära och eget Certifikat.

Leasing - NS Laser har flera olika finansalternativ, partners.

Välj vilken finansieringsalternativ du vill ha?

En kraftig HIFU maskin med olika behandlingsområdenHIFU XL 4D Pro metoden påskyndar collagen produktionen, fibroblast stärks och elastin produceras i Dermis (underhuden), som med tiden får en uppstramande effekt på huden (i minst 6 månader).

HIFU - Ansiktslyft, huduppstramning och fettreducering

Behandlingen tar 45 till 90 minuter beroende på område och man ser visst resultat direkt efter behandling. Ansiktslyft/hals går ut på att det bildas nytt kollagen och elastin i huden som lyfter och föryngrar. och man stimulerar ända ner i SMAS till och med. Huden består till 70% av kollagen men redan i 25 års åldern minskar kroppens egen produktion av detta protein och med hjälp av HIFU aktiverar man produktionen. Processen fortsätter upp till 6 månader efter behandlingen och det är först då man kan ta ställning till om en andra behandling behövs. De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden på ansikte med HIFU, dock beror det på ålder och hudens tillstånd.

-Hur fungerar HIFU fettreducering?

Fokuserat ultraljud går igenom genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna när man använder de djupare kassetterna. Energin från de förstörda fettcellerna tas upp av kroppens lymfsystem och transporteras ut ur kroppen. Denna process tar ca 8-12 veckor. Fettet från fettcellen omvandlas till triglycerider (en sorts fett som kroppen använder för att lagra energi) och vatten som tas om hand av kroppens blodsystem. Därför är det viktigt dricka mycket vatten, gärna med citron i och minska på kolhydratintaget eller kaloriintaget i ca 1-2 veckor efter behandlingen så kroppen kan ta upp det frigjorda fettet som energi och förbruka den genom det normala fettförbrukningssystemet ut ur kroppen.

Är det en säker metod?

Ultraljud har använts inom medicinen i över 50 år och HIFU är bevisat säker och effektiv i kliniska studier. Ultraljud för huduppstramning har använts i över en halv miljon behandlingar världen över. HIFU XL 4D den senaste utvecklingen inom ultraljuds-behandling, samma typ av teknik som Ultherapy.

Vilka områden kan behandlas?

HIFU XL 4D PRO liksom Ultherapy används för att lyfta panna och bryn, käklinje och nedre ansikte, under haka samt hals och dekolletage. Man får en naturlig åtstramning av huden.  HIFU 4D PRO är dessutom godkänd för kroppstightening av t ex armar, ben, kärlekshandtag och mage men även här kan man strama åt hud om man t ex har lös hud på magen. Fettcellsreducering kan göras på alla ställen där fettet ligger utanför muskeln på mage, armar, ben, nedre rygg men även haka och hals.

Vi har kunder från olika delar av Sverige såsom Ystad, Malmö, Göteborg, Växjö, kalmar, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Norrköping, Linköping, Uppsala, Jönköping, Halmstad, Mölndal, Hässleholm, Motala, Värnamo, Västerås, Karlskrona, Örebro, Skövde...


Utbildning på maskinen med Certifikat

hifuxl1800

Särskilda referenser

Ny produkt

Du kanske också gillar

utbildning
Utbildning inom HIFU Ultraljudsteknik - kursen behandlar ansiktslyft, fettcellsreducering, bodyshaping, anatomi, och verkan
Ansiktslyft och fettcellsreducering, bodyshaping med HIFU Ultraljudsteknik Här beställer du din...
demo-maskiner-begagnade-maskiner
Demo maskin HIFU XL 4D 1800w ultraljuds maskin
1795kr/mån via Leasing - Demo Maskin obetydligt demad som ny! De flesta kassetterna är på +26500 skott...
chat Kommentarer (0)