• Ny

BEGAGNAD MASKIN RF Micro Needling Fractional RF

120 000,00 kr
Exkl. moms

Radio Frekvens technology med Microneedling funktion samt fraktionell tip.
-Micro Needling med RF tar ett kluster av nålar (25st) ner i epidermis och dermis upp till 3mm och sprider värme med hjälp av RF och kan därmed skapa stora effekter i Dermis. Guldpläterade nålar som är sterilt förpackade, guld har en anti-allergenisk egenskap och även den som är stålallergiker kan nu behandlas.
-Fraktionell tip för värmen från RF ner under huden utan nålar. Kan med fördel kombineras med serum med aktiva ingredienser som slussas ner djupare än vid normal applicering.
-Bi Polar inställning för behandling i ansiktsområde eller MONO Polar för att förstärka effekterna på kroppsbehandlingar genom galvande effekt.

Maskinen har ett handtag för att kyla ner områden efter en behandling.

Vilka behandlingar kan du göra? Läs mer här

- Utbildning för 3 personer ingår, utbildning inom olika behandlingar som berör maskinen samt maskinlära efter utbildningen erhåller man ett certifikat. Utbildningen sker under 1-2 dagar och kan göras här på vårat företagscenter på Alingsgård där det ingår övernattning, frukost och mat på kvällen. Utbildningen görs ca 1 v innan leverans av maskinen som sker till er salong direkt via en av våra service killar.

Leasing - nsLaser har flera olika finansalternativ, partners.

Kvantitet
- Köpa maskinen innebär att du har kapitalet klart och behöver en faktura på maskinen. Du betalar en deposition vid beställning och reglerar fakturan vid leverans
- Leasing innebär att du inte har kapitalet klart och vill istället leasa den under en tid för att sedan antingen lämna tillbaka den eller köpa loss den för en mindre summa efter leasingtidens avtalstid. Leasing kan se ut på många olika sätt och vi skräddarsyr det efter dina behov, vill du veta mer om detta? kontakta oss via kontakt formulär, maila info@nslaser.se eller ring 010-2066818 kontorstider, övrig tid 0766444040.
Innebär att du hyr den av oss under en period av 6-12 månader i taget, perfekt för dig som inte har kapitalet klart och behöver jobba ihop pengar för att kunna köpa din maskin, du tillgodoser dig 60% av hyrbeloppet som tillgodo vid köp av din maskin efter avtalstidens slut. Man skriver ett avtal som gäller under en tid 6-12 månader. Känner du att du inte vill fortsätta efter avtalstiden så hämtas den tillbaka, den kan även förlängas dock max 24 månader. - Hyresbeloppet beror på maskin och avtalstid! Intresserad? Kontakta oss via kontakt formulär, maila info@nslaser.se eller ring 010-2066818 kontorstider, övrig tid 0766444040.
Sista produkten i lager

Microneedling är ett populärt förfarande som säkert och effektivt kan hantera en mängd hudproblem. Nu kombinerar en innovativ procedur microneedling med radiofrekvensenergi, vilket tar hudföryngring till nästa nivå. Det finns ett antal anledningar till att RF-microneedling kommer att vara ditt nya alternativ för full hudföryngring idag.

Traditionell microneedling använder en speciell enhet som skapar mikroskador i huden, vilket stimulerar kroppens egen läkningsprocess. Produktion av kollagen och elastin initieras, vilket effektivt stramar huden och minskar uppkomsten av fina linjer och akneärrbildning. I vissa fall kan microneedling inkludera infusion av serum eller PRP i de skapade hålen, vilket möjliggör djupare penetration av näringsämnen och tillväxtfaktorer för effektivare resultat.

RF-microneedling adderar elementet av radiofrekvensenergi till den traditionella microneedlingsproceduren. RF-energin levereras via små nålar. Förutom fördelarna med mikroskadorna som tillhandahålls av mikronålarna, levererar RF-mikronål även RF-energi djupt in i dermis, vilket ytterligare förbättrar hudens åtdragning och ärrminskning. RF-energin värmer de underliggande skikten, vilket orsakar förträngning och åtdragning av huden, liksom stimulering av kollagen- och elastinproduktion. Eftersom RF-energin levereras så djupt kan den ge snabbare, mer dramatiska resultat.

Vem är det till?
RF-microneedling är lämplig för nästan alla hudtyper och toner. Den passar från 18 år. Förfarandet behandlar följande hudproblem:

Fina linjer och ansiktsrynkor

Ärrbildning från akne och vattkoppor

Mild till måttlig slapphet i huden

Oregelbunden hudstruktur och ton

RF Fractional
Samma behandling med radiofrekvens men utan nålar, utan radiovågorna strömmar ner genom huden. Passar bra på känsliga områden eller om du upplever att du inte vill ha behandling där nålar ingår.


rf-tech.JPG

rf-tech2.JPG

demo-rfmn

Särskilda referenser

Så här fingerar en nålbehandling med FRAXUtbildning sker hos oss på företagscentret eller på din egen klinik.Ni får utbildning för upp till 3 personer under den tid som behövs för att säkerställa att ni utför säkra och bra behandlingar.

Vi ger dig en praktisk och teoretisk utbildning hos oss, risken om du köper  utomlands är att du erhåller endast en teoretisk information om hur du kan behandla vid köp på distans!

Eftersom alla patienter är olika och behöver behandlas olika så krävs en bra praktisk utbildning! Samt att ha den tryggheten att utbildning i praktisk hur du behandlar 

Man har support under hela tiden du har din maskin, du får uppdaterad utbildningar, support om tips inför en patient behandling, eller andra frågor som rör din verksamhet. Denna support har du 9-22 varje dag. Man skapar en chatgrupp för just er där vi ge svar mm snabbt. 

Efter gjord utbildning erhålles ett personligt certifikat.

VIKTIG INFORMATION

+
Tryggheten med att arbeta med ett Svensk företag och tillverkare än ett från fjärran östern!
+
Har du studio, klinik eller salong? Eller ska starta en?
+
Fördelarna med vår maskin är...
+
Våra priser, varför skiljer det så mkt mellan olika tillverkare!
WhatsApp - Tillfälligt stäng men du kan kontakta oss via detta mail formulär istället.