• Ny

CORPUS - Endermologie maskin till kliniker, lymf och dränering samt body sculpting - Klinikutrustning nsLaser

175 000,00 kr
Exkl. moms

Leasing ca: 3500kr/mån. Denna maskin är liknande en LPG maskin fast med flera andra teknologier som gör den betydligt mer användbar samt att den har både RF teknik och IR Laser.
Fem teknologier i en: vakuum undertryck, bipolär radiofrekvens, infraröd laser, hud massage och mekanisk rullmassage. FIGURA V är lämplig för fettsprängning, formning, huduppstramning och sjukgymnastik i olika delar av kroppen. Det kan effektivt sönderdela subkutant fett och pressade kapillärer och lymfkärl, öka ämnesomsättning, avsevärt förbättra fett reducering, hudåtstramning och förbättra patientens fysiologi. Samtidigt är det övre ögonlocket ett behandlingsbart område med FIGURA V utan att behöva ett kirurgiskt ingrepp med lång konvalescens.

För att få bra resultat ska man upprepa sin behandling med 1-2 veckors intervall.

Idag rekommenderar de flesta seriösa plastikkirurger sina patienter att komplettera med behandlingar. Du får då bättre cirkulation och mindre vätskeansamlingar, som leder till snabbare läkning. Riskerna för ödem och ojämna resultat minskar också drastiskt.

Kvantitet
- Köpa maskinen innebär att du har kapitalet klart och behöver en faktura på maskinen. Du betalar en deposition vid beställning och reglerar fakturan vid leverans
- Leasing innebär att du inte har kapitalet klart och vill istället leasa den under en tid för att sedan antingen lämna tillbaka den eller köpa loss den för en mindre summa efter leasingtidens avtalstid. Leasing kan se ut på många olika sätt och vi skräddarsyr det efter dina behov, vill du veta mer om detta? kontakta oss via kontakt formulär, maila info@nslaser.se eller ring 010-2066818 kontorstider, övrig tid 0766444040.
Innebär att du hyr den av oss under en period av 6-12 månader i taget, perfekt för dig som inte har kapitalet klart och behöver jobba ihop pengar för att kunna köpa din maskin, du tillgodoser dig 60% av hyrbeloppet som tillgodo vid köp av din maskin efter avtalstidens slut. Man skriver ett avtal som gäller under en tid 6-12 månader. Känner du att du inte vill fortsätta efter avtalstiden så hämtas den tillbaka, den kan även förlängas dock max 24 månader. - Hyresbeloppet beror på maskin och avtalstid! Intresserad? Kontakta oss via kontakt formulär, maila info@nslaser.se eller ring 010-2066818 kontorstider, övrig tid 0766444040.

Passar de flesta, men ger mest dramatiska resultat på personer som lätt binder vätska och/eller har celluliterBehandlingen stimulerar även kroppens återhämtning, vilket gör LPG populärt bland idrottare. LPG används också både före och efter fettsugning för att minska svullnad och smärta.LPG är en väldokumenterad behandling där vakuum och massage  kan behandla muskler, vätskeansamlingar och celluliter.
FIGURA V har man kombinerat med ytterligare funktioner för att få bättre effekter på behandlingsområden eftersom vi har lagt till bipolär RF Radio Frekvens (Värme),  Infra röd Laser samt kavitation vilket gör att när man kombinera de olika teknikerna så kan man behandla många olika områden på kropp och i ansikte mycket mer effektivt.

Detta gör att FIGURA V är unik eftersom effekterna är större och även fettcellsdepåer kan förgöras av RF och Lasern.

Kropp

-Vätskedepåer
-Stimulera Lymfsystemet
-Fettcellsdepåer
-Celluliter
-Frigöra kroppens energi
-Frigöra slaggprodukter
-Hudåtstramning
-Muskelvärk
-Ledvärk
-Efter operationer för att jämna ut vävnad, vätskor, mm

Ansikte, hals och dekolletage

-Ansiktsbehandlingar
-Mörka ringar runt ögonen
-Hudåtstramning
-Cellförnyelse
-Kollagenproduktion
-Ödem runt ögonen
-FettcellsdepåerLäs mer om vad Damernas Värld skriver om denna typ av behandling som man gör med en LPG Maskin. OBS! Detta är gjort med en vanlig LPG inte med vår extra utrustade maskin med  fler funktioner.https://damernasvarld.expressen.se/skonhet/lpg-massage-behandling-stockholm/

Alla maskiner säljs med djupgående utbildning om maskinteknik samt hur man utför och gör alla behandlingar som rör din maskin och avslutas med ett certifikat.

Vi har kunder från olika delar av Sverige såsom Ystad, Malmö, Göteborg, Växjö, Kalmar, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Norrköping, Linköping, Uppsala, Jönköping, Halmstad, Mölndal, Hässleholm, Motala, Värnamo, Västerås, Karlskrona, Örebro, Skövde...

FIGURA VI

Särskilda referenser

Se denna Youtube video vad det hela handlar om...

https://www.youtube.com/watch?v=y9mwBZeFD8wVideo arbetsprincip cellulit och lymfbehandling med FIGURA V Endermologie maskin

Utbildning sker hos oss på företagscentret eller på din egen klinik.Ni får utbildning för upp till 3 personer under den tid som behövs för att säkerställa att ni utför säkra och bra behandlingar.

Vi ger dig en praktisk och teoretisk utbildning hos oss, risken om du köper  utomlands är att du erhåller endast en teoretisk information om hur du kan behandla vid köp på distans!

Eftersom alla patienter är olika och behöver behandlas olika så krävs en bra praktisk utbildning! Samt att ha den tryggheten att utbildning i praktisk hur du behandlar 

Man har support under hela tiden du har din maskin, du får uppdaterad utbildningar, support om tips inför en patient behandling, eller andra frågor som rör din verksamhet. Denna support har du 9-22 varje dag. Man skapar en chatgrupp för just er där vi ge svar mm snabbt. 

Efter gjord utbildning erhålles ett personligt certifikat.

VIKTIG INFORMATION

+
Tryggheten med att arbeta med ett Svensk företag och tillverkare än ett från fjärran östern!
+
Har du studio, klinik eller salong? Eller ska starta en?
+
Fördelarna med vår maskin är...
+
Våra priser, varför skiljer det så mkt mellan olika tillverkare!

WhatsApp