• Ny

HIFU Differentia 12d multi MHz klinikutrustning skönhetssalonger, Ultraljudsmaskin ansiktslyft, fettcellsreducering, bodyshaping

175 000,00 kr
Exkl. moms

2195kr/mån via Leasing, hyra - Klinikutrustning för skönhetssalonger HIFU Differentia 12D multi MHz den enda HIFU med fyra olika motorer för att kunna ska den bästa förutsättningen för en HIFU behandling, där du kan använda 2Mhz, 4Mhz, 5,5Mhz, 7MHz. Varför har vi tagit fram detta? Jo för det gör olika ont i olika MHZ helt enkelt. Det innebär att ju högre MHz desto mindre ont vid en behandling. Så när vi pratar om den yttersta hudlagret så ger den 7MHz som är mer eller mindre ingen obehaglig värk, och längre ner i hudlagren så kan man ha andra MHz som i sin tur lämpar sig bättre i de djupare hudlagren, muskler, fettdepåer och med ett bra resultat.
 
Med Hifu Differentia gör du Hud uppstramning och fettreducering och ansiktslyft 

HIFU (Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud) är utan kirurgi behandling där man använder sig av säker ultraljudsenergi för att lyfta och strama åt huden på ett naturligt sätt, utan konvalescens. De djupare kassetterna används för fettreducering på kroppen.

HIFU Differentia Multi MHz teknik på hela 1800w. Levereras med 7 kassetter med 30.0000 skott i varje.

- Utbildning för 3 personer ingår, utbildning inom olika behandlingar som berör maskinen samt maskinlära efter utbildningen erhåller man ett certifikat. Utbildningen sker under 1-2 dagar och kan göras här på vårat företagscenter på Alingsgård där det ingår övernattning, frukost och mat på kvällen. Utbildningen görs ca 1 v innan leverans av maskinen som sker till er salong direkt via en av våra service killar.

Leasing - nsLaser har flera olika finansalternativ, partners.

Vill du veta mer om hur behandlingen går till läs om ansiktslyft här och body sculpting (smälta fettceller) läs här 

Kvantitet
- Köpa maskinen innebär att du har kapitalet klart och behöver en faktura på maskinen. Du betalar en deposition vid beställning och reglerar fakturan vid leverans
- Leasing innebär att du inte har kapitalet klart och vill istället leasa den under en tid för att sedan antingen lämna tillbaka den eller köpa loss den för en mindre summa efter leasingtidens avtalstid. Leasing kan se ut på många olika sätt och vi skräddarsyr det efter dina behov, vill du veta mer om detta? kontakta oss via kontakt formulär, maila info@nslaser.se eller ring 010-2066818 kontorstider, övrig tid 0766444040.
Innebär att du hyr den av oss under en period av 6-12 månader i taget, perfekt för dig som inte har kapitalet klart och behöver jobba ihop pengar för att kunna köpa din maskin, du tillgodoser dig 60% av hyrbeloppet som tillgodo vid köp av din maskin efter avtalstidens slut. Man skriver ett avtal som gäller under en tid 6-12 månader. Känner du att du inte vill fortsätta efter avtalstiden så hämtas den tillbaka, den kan även förlängas dock max 24 månader. - Hyresbeloppet beror på maskin och avtalstid! Intresserad? Kontakta oss via kontakt formulär, maila info@nslaser.se eller ring 010-2066818 kontorstider, övrig tid 0766444040.

En kraftig HIFU maskin med olika behandlingsområden

-HIFU - Ansiktslyft, huduppstramning och fettreducering

Ansiktsbehandling med HIFU Differentia multi MHz är en metod som påskyndar collagen produktionen, fibroblast stärks och elastin produceras i Dermis (underhuden), som med tiden får en uppstramande effekt på huden (i minst 6-9 månader). En behandling tar 45 till 90 minuter beroende på område och man ser visst resultat direkt efter behandling. Ansiktslyft/hals går ut på att det bildas nytt kollagen och elastin i huden som lyfter och föryngrar. och man stimulerar ända ner i SMAS till och med. Huden består till 70% av kollagen men redan i 25 års åldern minskar kroppens egen produktion av detta protein och med hjälp av HIFU aktiverar man produktionen. Processen fortsätter upp till 6 månader efter behandlingen och det är först då man kan ta ställning till om en andra behandling behövs. De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden på ansikte med HIFU, dock beror det på ålder och hudens tillstånd.
-Hur fungerar HIFU fettreducering?

Fokuserat ultraljud går igenom genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna när man använder de djupare kassetterna. Energin från de förstörda fettcellerna tas upp av kroppens lymfsystem och transporteras ut ur kroppen. Denna process tar ca 8-12 veckor. Fettet från fettcellen omvandlas till triglycerider (en sorts fett som kroppen använder för att lagra energi) och vatten som tas om hand av kroppens blodsystem. Därför är det viktigt dricka mycket vatten, gärna med citron i och minska på kolhydratintaget eller kaloriintaget i ca 1-2 veckor efter behandlingen så kroppen kan ta upp det frigjorda fettet som energi och förbruka den genom det normala fettförbrukningssystemet ut ur kroppen.

Är det en säker metod?
Ultraljud har använts inom medicinen i över 50 år och HIFU är bevisat säker och effektiv i kliniska studier. Ultraljud för huduppstramning har använts i över en halv miljon behandlingar världen över. HIFU Differentia är den senaste utvecklingen inom ultraljuds-behandling, samma typ av teknik som Ultherapy.

Vilka områden kan behandlas?
HIFU Differentia liksom Ultherapy används för att lyfta panna och bryn, käklinje och nedre ansikte, under haka samt hals och dekolletage. Man får en naturlig åtstramning av huden.  HIFU Differentia är dessutom godkänd för kroppstightening av t ex armar, ben, kärlekshandtag och mage men även här kan man strama åt hud om man t ex har lös hud på magen. Fettcellsreducering kan göras på alla ställen där fettet ligger utanför muskeln på mage, armar, ben, nedre rygg men även haka och hals.

Vill du veta mer om hur behandlingen går till läs om ansiktslyft här och body sculpting (smälta fettceller) läs här 

Vi har kunder från olika delar av Sverige såsom Ystad, Malmö, Göteborg, Växjö, kalmar, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Norrköping, Linköping, Uppsala, Jönköping, Halmstad, Mölndal, Hässleholm, Motala, Värnamo, Västerås, Karlskrona, Örebro, Skövde...


Utbildning på maskinen med Certifikat


Alla maskiner säljs med djupgående utbildning om maskinteknik samt hur man utför och gör alla behandlingar som rör din maskin och avslutas med ett certifikat.

hifu-differentia

Särskilda referenser

Ny produkt

Hifu Differentia den enda med 4 olika motorer för snabbaste behandling och bästa resultat

Del 1 av 2
Del 2 av 2Hur en behandling förbereds
Utbildning sker hos oss på företagscentret eller på din egen klinik.Ni får utbildning för upp till 3 personer under den tid som behövs för att säkerställa att ni utför säkra och bra behandlingar.

Vi ger dig en praktisk och teoretisk utbildning hos oss, risken om du köper  utomlands är att du erhåller endast en teoretisk information om hur du kan behandla vid köp på distans!

Eftersom alla patienter är olika och behöver behandlas olika så krävs en bra praktisk utbildning! Samt att ha den tryggheten att utbildning i praktisk hur du behandlar 

Man har support under hela tiden du har din maskin, du får uppdaterad utbildningar, support om tips inför en patient behandling, eller andra frågor som rör din verksamhet. Denna support har du 9-22 varje dag. Man skapar en chatgrupp för just er där vi ge svar mm snabbt. 

Efter gjord utbildning erhålles ett personligt certifikat.

VIKTIG INFORMATION

+
Tryggheten med att arbeta med ett Svensk företag och tillverkare än ett från fjärran östern!
+
Har du studio, klinik eller salong? Eller ska starta en?
+
Fördelarna med vår maskin är...
+
Våra priser, varför skiljer det så mkt mellan olika tillverkare!

WhatsApp