• −30%
  • Ny

DEMO PICOMASTER 2000ps - Pico laser maskin för kliniker och skönhetssalonger, klinikutrustning

175 000,00 kr
122 500,00 kr Spara 30%
Exkl. moms

2995kr/mån med Leasing
Klinikutrustning för skönhetssalonger
Demo maskin 2023
Q switchad laser med Pico Teknik på 2000ps (picosekunder), en kraftfull tatueringsborttagningsmaskin för den som vill se resultat av en behandling.

Skillnaden mellan en traditionell Nd:Yag laser, en Nanolaser och en Picolaser är hastigheten. Hur snabbt lasern skjuter. En nanolaser skjuter i en miljondels sekund. En Picolaser skjuter i en miljarddels sekund. En traditionell skjuter i millisekunder dvs tusendels sekunder. 

-Intresseanmälan eller veta mer kring detta, ring 010-2066818 eller kontakta oss via denna mailadress

- Utbildning för 3 personer ingår, utbildning inom olika behandlingar som berör maskinen samt maskinlära efter utbildningen erhåller man ett certifikat. Utbildningen sker under 1-2 dagar och kan göras här på vårat företagscenter på Alingsgård där det ingår övernattning, frukost och mat på kvällen. Utbildningen görs ca 1 v innan leverans av maskinen som sker till er salong direkt via en av våra service killar.

Leasing - nsLaser har flera olika finansalternativ, partners.

Kvantitet
Sista produkten i lager

Skillnaden mellan en traditionell Nd:Yag laser, en Nanolaser och en Picolaser är hastigheten. Hur snabbt lasern skjuter. En nanolaser skjuter i en miljondels sekund. En Picolaser skjuter i en miljarddels sekund. En traditionell skjuter i millisekunder dvs tusendels sekunder. Ju snabbare man kan få ner energin desto högre kraft kan man använda och därmed skjuter man bläcket i tatueringen så att de blir små partiklar. Därefter är det kroppens egna vita blodkroppar som kommer att städa bort de små lösa partiklarna av bläck, men för att de vita blodkropparna ska klara detta måste bläcket vara sönderslaget i mikroskopiska partiklar och det blir det endast med en riktigt snabb laser. Därför är en väldigt snabb nanolaser på högst 2 ns eller en picolaser med högst 2000 ps att rekommendera för att få bra resultat. Bilderna nedan visar hur effektivt vår PICO MASTER 2000  arbetar. Det blir snabbare resultat och mindre åverkan på huden vilket gör att läkeprocessen blir kortare.Teknisk informationPico teknik diagramHandtagetUtbildning bokar du här


Alla maskiner säljs med djupgående utbildning om maskinteknink samt hur man utför och gör alla behandlingar som rör din maskin och avslutas med ett certfikat.

picomaster2000

Särskilda referenser

Du kanske också gillar

tatuerings-borttagning-utbildning-med-laser-foer-att-ta-bort-tatueringar
Utbildning av tatueringsborttagning med q switchad och pico laser, kurs omfattas av Laser tekniks lära, anatomi och verkan
Tatueringsborttagning Här beställer du din utbildning av tatueringsborttagning med senaste laser...
6 360,00 kr Pris
ns-laser-klinikutrustning
PICOMASTER pro 2000ps - Pico laser maskin - Klinikutrustning för skönhetssalonger, klinikutrustning
4700kr/mån med LeasingKlinikutrustning för skönhetssalonger en PicoLaser med 4 olika våglängder 532nm,...
259 000,00 kr Pris
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.