• Ny

Tandblekningslampa Pro ingår Plasmalampa med ledljus + tandkarta + tandkit för 20st blekningar för salonger, klinikutrustning

24 900,00 kr
Exkl. moms

Plasma lampa är en tandblekningslampa för skönhetssalonger, klinker eller tandkliniker med tandkarta och inkl 1st tandblekningskit för 20 blekningar, en säker och bra behandling och pris är 13900kr inkl moms och innehåller en utbildning för 3 personer.

Vi bleker tänder med denna PLASMA LAMPA på våra salonger som ger ett LEDljus/Plasmaljus, något som är skonsamt för tänderna och du slipper ilningar och isningar i tänderna och håller upp till 1 år. Resultat är mellan 4-7 nyanser ljusare på en behandling som tar ungefär 1 timme och utförs endast på salonger. 

Inklusive ett tandkit för 20 tandblekningar, det ger en materialkostnad på 50kr per behandling.
 


Kvantitet
- Köpa maskinen innebär att du har kapitalet klart och behöver en faktura på maskinen. Du betalar en deposition vid beställning och reglerar fakturan vid leverans
- Leasing innebär att du inte har kapitalet klart och vill istället leasa den under en tid för att sedan antingen lämna tillbaka den eller köpa loss den för en mindre summa efter leasingtidens avtalstid. Leasing kan se ut på många olika sätt och vi skräddarsyr det efter dina behov, vill du veta mer om detta? kontakta oss via kontakt formulär, maila info@nslaser.se eller ring 010-2066818 kontorstider, övrig tid 0766444040.
Innebär att du hyr den av oss under en period av 6-12 månader i taget, perfekt för dig som inte har kapitalet klart och behöver jobba ihop pengar för att kunna köpa din maskin, du tillgodoser dig 60% av hyrbeloppet som tillgodo vid köp av din maskin efter avtalstidens slut. Man skriver ett avtal som gäller under en tid 6-12 månader. Känner du att du inte vill fortsätta efter avtalstiden så hämtas den tillbaka, den kan även förlängas dock max 24 månader. - Hyresbeloppet beror på maskin och avtalstid! Intresserad? Kontakta oss via kontakt formulär, maila info@nslaser.se eller ring 010-2066818 kontorstider, övrig tid 0766444040.

Vid tandblekningen stryks en blekningsgel ut på dina tänder som sedan aktiveras av ett plasma LED ljus 2 x 20 min. En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder. Endast ett behandlingstillfälle på totalt ca 60 minuter behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder. Tänderna bleks 4-7 nyanser vid ett behandlingstillfälle, se karta på bild ovan. För att bibehålla och ytterligare bleka dina tänder kan du återkomma på en uppfräschande tandblekning. Beroende på din tandhälsa och ursprungsfärg kan resultatet vid en tandblekning variera. En del kunder nöjer sig med en blekning medan andra kunder väljer att göra två för att vara helt nöjda med sitt resultat. Vita tänder är något de flesta av oss önskar men få av oss har naturligt. Medicinering, kosthållning och åldrande är några av de orsaker som bidrar till att våra tänder gulnar med åren. En tandblekning ger oftast inte bara vitare tänder och ett vackrare leende utan även en bättre självkänsla. Att skratta och le är en viktig del av ett hälsosamt liv!

tandblek1.JPG
  före efter bild

plasmalampa

Särskilda referenser

Utbildning sker hos oss på företagscentret eller på din egen klinik.Ni får utbildning för upp till 3 personer under den tid som behövs för att säkerställa att ni utför säkra och bra behandlingar.

Vi ger dig en praktisk och teoretisk utbildning hos oss, risken om du köper  utomlands är att du erhåller endast en teoretisk information om hur du kan behandla vid köp på distans!

Eftersom alla patienter är olika och behöver behandlas olika så krävs en bra praktisk utbildning! Samt att ha den tryggheten att utbildning i praktisk hur du behandlar 

Man har support under hela tiden du har din maskin, du får uppdaterad utbildningar, support om tips inför en patient behandling, eller andra frågor som rör din verksamhet. Denna support har du 9-22 varje dag. Man skapar en chatgrupp för just er där vi ge svar mm snabbt. 

Efter gjord utbildning erhålles ett personligt certifikat.

Du kanske också gillar

VIKTIG INFORMATION

+
Tryggheten med att arbeta med ett Svensk företag och tillverkare än ett från fjärran östern!
+
Har du studio, klinik eller salong? Eller ska starta en?
+
Fördelarna med vår maskin är...
+
Våra priser, varför skiljer det så mkt mellan olika tillverkare!

WhatsApp