• Ny

Tandblekningslampa Pro ingår Plasmalampa med ledljus + tandkarta + tandkit för 20st blekningar för salonger, klinikutrustning

24 900,00 kr
Exkl. moms

Plasma lampa är en tandblekningslampa för skönhetssalonger, klinker eller tandkliniker med tandkarta och inkl 1st tandblekningskit för 20 blekningar, en säker och bra behandling och pris är 13900kr inkl moms och innehåller en utbildning för 3 personer.

Vi bleker tänder med denna PLASMA LAMPA på våra salonger som ger ett LEDljus/Plasmaljus, något som är skonsamt för tänderna och du slipper ilningar och isningar i tänderna och håller upp till 1 år. Resultat är mellan 4-7 nyanser ljusare på en behandling som tar ungefär 1 timme och utförs endast på salonger. 

Inklusive ett tandkit för 20 tandblekningar, det ger en materialkostnad på 50kr per behandling.
 
-Intresseanmälan eller veta mer kring detta, ring 010-2066818 eller kontakta oss via denna mailadress

 - Utbildning för 3 personer ingår, utbildning inom olika behandlingar som berör maskinen samt maskinlära.


Kvantitet

Vid tandblekningen stryks en blekningsgel ut på dina tänder som sedan aktiveras av ett plasma LED ljus 2 x 20 min. En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder. Endast ett behandlingstillfälle på totalt ca 60 minuter behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder. Tänderna bleks 4-7 nyanser vid ett behandlingstillfälle, se karta på bild ovan. För att bibehålla och ytterligare bleka dina tänder kan du återkomma på en uppfräschande tandblekning. Beroende på din tandhälsa och ursprungsfärg kan resultatet vid en tandblekning variera. En del kunder nöjer sig med en blekning medan andra kunder väljer att göra två för att vara helt nöjda med sitt resultat. Vita tänder är något de flesta av oss önskar men få av oss har naturligt. Medicinering, kosthållning och åldrande är några av de orsaker som bidrar till att våra tänder gulnar med åren. En tandblekning ger oftast inte bara vitare tänder och ett vackrare leende utan även en bättre självkänsla. Att skratta och le är en viktig del av ett hälsosamt liv!

tandblek1.JPG
  före efter bild

plasmalampa

Särskilda referenser

Du kanske också gillar

accessories
Tandblekningskit 20 behandlingar med plasma lampa för skönhetssalonger, klinikutrustning
Tandblekningskit för 20st tandblekningar med plasmalampa vilket gör en kostnad av 50kr per behandling...
995,00 kr Pris
tandblekningslampa-klinikutrustning-foer-kliniker-och-skoenhetssalonger
Tandblekningslampa Basic ingår en Plasmalampa med ledljus + tandkarta + kit för 20 blekningar för salonger, klinikutrustning
Plasma lampa är en tandblekningslampa för skönhetssalonger, klinker eller tandkliniker med tandkarta...
14 900,00 kr Pris
accessories
Nyanskarta - Tandkarta för tandblekning - kliniker - salonger
TandblekningskartaDen är en rejäl och professionellt tandbleknings karta med möjlighet att plocka ut...
995,00 kr Pris
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.