• Ny

COOLING TATTOO MASTER för tatueringsborttagning - kylmaskin - Klinikutrustning för skönhetssalonger, klinikutrustning

63 000,00 kr
Exkl. moms

500kr/mån med Leasing
Kylningsmaskin till dig som gör tatueringsborttagning med en kraftig Pico laser. 
-Varför ska man använda denna maskin?

Jo, iom att du använder Pico laser teknik så skapar det en oerhörd värmeutveckling under huden och med denna maskin så kyler du ner området och minimerar risken för att det ska exempelvis bli blåsor, mm

Ska du köpa eller leasa en PICO laser hos oss så ger vi ett paketpris.

-Intresseanmälan eller veta mer kring detta, ring 010-2066818 eller via mailadress  info@nslaser.se
-Leverans och demonstration ingår som berör maskinen samt maskinlära. Utbildningen sker vid leverans och görs på er salong direkt via en av våra service killar.

Leasing - nsLaser har flera olika finansalternativ, partners.

Kvantitet
- Köpa maskinen innebär att du har kapitalet klart och behöver en faktura på maskinen. Du betalar en deposition vid beställning och reglerar fakturan vid leverans
- Leasing innebär att du inte har kapitalet klart och vill istället leasa den under en tid för att sedan antingen lämna tillbaka den eller köpa loss den för en mindre summa efter leasingtidens avtalstid. Leasing kan se ut på många olika sätt och vi skräddarsyr det efter dina behov, vill du veta mer om detta? kontakta oss via kontakt formulär, maila info@nslaser.se eller ring 010-2066818 kontorstider, övrig tid 0766444040.
Innebär att du hyr den av oss under en period av 6-12 månader i taget, perfekt för dig som inte har kapitalet klart och behöver jobba ihop pengar för att kunna köpa din maskin, du tillgodoser dig 60% av hyrbeloppet som tillgodo vid köp av din maskin efter avtalstidens slut. Man skriver ett avtal som gäller under en tid 6-12 månader. Känner du att du inte vill fortsätta efter avtalstiden så hämtas den tillbaka, den kan även förlängas dock max 24 månader. - Hyresbeloppet beror på maskin och avtalstid! Intresserad? Kontakta oss via kontakt formulär, maila info@nslaser.se eller ring 010-2066818 kontorstider, övrig tid 0766444040.

För att få ett bra resultat så är det viktigt med bra utrustning, bra kunskap, och rätt tillbehör.Teknisk information

spec_coolmaster.jpg

coolmaster

Särskilda referenser

Utbildning sker hos oss på företagscentret eller på din egen klinik.Ni får utbildning för upp till 3 personer under den tid som behövs för att säkerställa att ni utför säkra och bra behandlingar.

Vi ger dig en praktisk och teoretisk utbildning hos oss, risken om du köper  utomlands är att du erhåller endast en teoretisk information om hur du kan behandla vid köp på distans!

Eftersom alla patienter är olika och behöver behandlas olika så krävs en bra praktisk utbildning! Samt att ha den tryggheten att utbildning i praktisk hur du behandlar 

Man har support under hela tiden du har din maskin, du får uppdaterad utbildningar, support om tips inför en patient behandling, eller andra frågor som rör din verksamhet. Denna support har du 9-22 varje dag. Man skapar en chatgrupp för just er där vi ge svar mm snabbt. 

Efter gjord utbildning erhålles ett personligt certifikat.

Du kanske också gillar

VIKTIG INFORMATION

+
Tryggheten med att arbeta med ett Svensk företag och tillverkare än ett från fjärran östern!
+
Har du studio, klinik eller salong? Eller ska starta en?
+
Fördelarna med vår maskin är...
+
Våra priser, varför skiljer det så mkt mellan olika tillverkare!
WhatsApp - Tillfälligt stäng men du kan kontakta oss via detta mail formulär istället.