• Ny

Tattoo Blaster - PICOMASTER pro 2000ps - Pico laser maskin - Klinikutrustning för skönhetssalonger, klinikutrustning

259 000,00 kr
Exkl. moms

3700kr/mån med Leasing, hyra.
Klinikutrustning för Tatueringsstudio, en PicoLaser på snabba 2000ps med 4 olika våglängder 532nm, 585nm, 650nm, 1064nm, för att även ta bort svåra färger som ljusgrönt, lila,mm!

Kraftig Q switchad laser med singel eller dubbel pulsad laser teknik. Pico Teknik på 2000ps (picosekunder), en kraftfull tatueringsborttagningsmaskin för den som vill se resultat av en behandling.

Har du en tatueringsstudio och kanske vill erbjuda även andra skönhetsbehandlingar än tatueringsborttagning?
Denna kan även göra flera olika behandlingar med denna via olika munstycken som man applicerar, allt från pigmenteringar av olika slag, coffee spots, åldersfläckar, fräknar, skinrejuvenation, mm 

Skillnaden mellan en traditionell Nd:Yag laser, en Nanolaser och en Picolaser är hastigheten. Hur snabbt lasern skjuter. En nanolaser skjuter i en miljondels sekund. En Picolaser skjuter i en miljarddels sekund. En traditionell laser skjuter i millisekunder dvs tusendels sekunder. 

- Använd gärna vårt kylningssystem Cool Master inför och efter din behandling som ger maximal kyleffekt för maximal upplevelse och snabbare läkeprocess

Kvantitet
- Köpa maskinen innebär att du har kapitalet klart och behöver en faktura på maskinen. Du betalar en deposition vid beställning och reglerar fakturan vid leverans
- Leasing innebär att du inte har kapitalet klart och vill istället leasa den under en tid för att sedan antingen lämna tillbaka den eller köpa loss den för en mindre summa efter leasingtidens avtalstid. Leasing kan se ut på många olika sätt och vi skräddarsyr det efter dina behov, vill du veta mer om detta? kontakta oss via kontakt formulär, maila info@nslaser.se eller ring 010-2066818 kontorstider, övrig tid 0766444040.
Innebär att du hyr den av oss under en period av 6-12 månader i taget, perfekt för dig som inte har kapitalet klart och behöver jobba ihop pengar för att kunna köpa din maskin, du tillgodoser dig 60% av hyrbeloppet som tillgodo vid köp av din maskin efter avtalstidens slut. Man skriver ett avtal som gäller under en tid 6-12 månader. Känner du att du inte vill fortsätta efter avtalstiden så hämtas den tillbaka, den kan även förlängas dock max 24 månader. - Hyresbeloppet beror på maskin och avtalstid! Intresserad? Kontakta oss via kontakt formulär, maila info@nslaser.se eller ring 010-2066818 kontorstider, övrig tid 0766444040.

Skillnaden mellan en traditionell Nd:Yag laser, en Nanolaser och en Picolaser är hastigheten. Hur snabbt lasern skjuter. En nanolaser skjuter i en miljondels sekund. En Picolaser skjuter i en miljarddels sekund. En traditionell skjuter i millisekunder dvs tusendels sekunder. Ju snabbare man kan få ner energin desto högre kraft kan man använda och därmed skjuter man bläcket i tatueringen så att de blir små partiklar. Därefter är det kroppens egna vita blodkroppar som kommer att städa bort de små lösa partiklarna av bläck, men för att de vita blodkropparna ska klara detta måste bläcket vara sönderslaget i mikroskopiska partiklar och det blir det endast med en riktigt snabb laser. Därför är en väldigt snabb nanolaser på högst 2 ns eller en picolaser med högst 2000 ps att rekommendera för att få bra resultat. 

Vill du läsa mer om hur en tatueringsbehandling går till? Läs här
Läs här hur du gör Hollywood Peeling med denna maskinen, Läs här

Pico teknik diagramVi har kunder från olika delar av Sverige såsom Ystad, Malmö, Göteborg, Växjö, kalmar, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Norrköping, Linköping, Uppsala, Jönköping, Halmstad, Mölndal, Hässleholm, Motala, Värnamo, Västerås, Karlskrona, Örebro, Skövde...

Tattoo Blaster 2000

Särskilda referenser

Här ser du hur en borttagning av en tatuering fungerar.

Hur det fingerar

Vi tar bort mer än en tatuering med vår PICO MASTER Pro / Tattoo Blaster


Pigment i epidermis och dermis, ta bort födelsemärken och Nevus-of-Ota, ta bort fräknar, Coffee Spots/brun, Pigmenteringsfläckar, ålderspigment, solbränna, du gör hudfärgen jämnare, ta bort akneärr och minska hyperpigmentering, hudblekning och hudföryngring, por rengöring via Hollywood Peeling
Carbon Peeling

Före och efter bilder på tatueringsborttagning via vår maskin.  OBS! 1-4 behandlingar

      

Utbildning sker hos oss på företagscentret eller på din egen klinik.Ni får utbildning för upp till 3 personer under den tid som behövs för att säkerställa att ni utför säkra och bra behandlingar.

Vi ger dig en praktisk och teoretisk utbildning hos oss, risken om du köper  utomlands är att du erhåller endast en teoretisk information om hur du kan behandla vid köp på distans!

Eftersom alla patienter är olika och behöver behandlas olika så krävs en bra praktisk utbildning! Samt att ha den tryggheten att utbildning i praktisk hur du behandlar 

Man har support under hela tiden du har din maskin, du får uppdaterad utbildningar, support om tips inför en patient behandling, eller andra frågor som rör din verksamhet. Denna support har du 9-22 varje dag. Man skapar en chatgrupp för just er där vi ge svar mm snabbt. 

Efter gjord utbildning erhålles ett personligt certifikat.

Varför bör man ha en kylningsmaskin som kopliment för bästa resultat?

Spara tid för läkning och gör behandlingen behagligare genom att använda en kylningsmaskin.

Läs om COOL MASTER här


VIKTIG INFORMATION

+
Tryggheten med att arbeta med ett Svensk företag och tillverkare än ett från fjärran östern!
+
Har du studio, klinik eller salong? Eller ska starta en?
+
Fördelarna med vår maskin är...
+
Våra priser, varför skiljer det så mkt mellan olika tillverkare!
WhatsApp - Tillfälligt stäng men du kan kontakta oss via detta mail formulär istället.