Klinikutrustning-Capillum2000-Hårborttagning diod Laser maskin
  • Klinikutrustning-Capillum2000-Hårborttagning diod Laser maskin

Hårborttagning Capillum 2000 Laserwatt , diod laser maskin klinikutrustning för skönhetssalonger

199 200,00 kr
Exkl. moms

4495kr/mån med Leasing
Capillum 2000 Laserwatt - Klinikutrustning för skönhetssalonger
Marknadens kraftigaste Laser, Capillum 2000 Laserwatt, lasrar med tre olika våglängder i samma maskin. Det innebär att vi använder Alexandrit 755 nanometer, Diod 808 nanometer och Yag 1064 nanometer för att kunna behandla både ljusbruna, bruna och svarta hår samt tunna eller grova hår. maskinen har även dubbla kylare i handtaget för att kunna säkerställa en trygg och behaglig behandling.

-Intresseanmälan eller veta mer kring detta, ring 010-2066818 eller kontakta oss via denna mailadress

- Utbildning för 3 personer ingår, utbildning inom olika behandlingar som berör maskinen samt maskinlära efter utbildningen erhåller man ett certifikat. Utbildningen sker under 1-2 dagar och kan göras här på vårat företagscenter på Alingsgård där det ingår övernattning, frukost och mat på kvällen. Utbildningen görs ca 1 v innan leverans av maskinen som sker till er salong direkt via en av våra service killar.

Leasing - NS Laser har flera olika finansalternativ, partners.

Kvantitet

Skillnad mellan IPL och Laser teknik vid hårborttagning?
IPL är ingen Laser utan är en Lampa som utger en energi när den tänds, precis som din taklampa gör när du tänder den, och tar du på lampan med handen så bränner du dig i hela handen. 

Ordet laser har bildats av de första bokstäverna i definitionen av hur laserljus produceras (LASER = Light Amplification of Stimulated Emission of Radiation), Laser arbetar med olika våglängder (Nanometer) som i sig söker endast färger. i en färgskala, ex 1064 Nm YAG är en Laser som söker Svart färg ENDAST. och det innebär att all hud som inte är svart inte tar upp den energin som finns i Lasern och som kan skada din hud, dvs en smärtfri behandling och där Lasern skickar ner en direkt energi ner via ditt svarta hår direkt 3-5mm ner till din hårsäck och elimineras.


Vad är skillnaden mellan de olika Laser watten?
- Normalt erbjuder leverantörer maskiner på 800-1200 Laser watt, vi anser att detta är inte tillräckligt för att eliminera en hårsäck effektivt därav att vi har en betydligt kraftigare Laser på hela 2000 Laser watt, många leverantörer skriver om maskin watt på upp till 5000w, men det har inget med själva lasern att göra och direkt missvisande.

Vår laser är på 2000w, vad är skillnaden på 800w som är brukligt med 2000w?

-Jo iom laserns styrka så kan man gå ner snabbare i hårsäcken med en kortare pulstid (hastighet) och med det få in den värme som krävs, både snabbare och starkare. Med ett resultat av att behandlingstiden blir kortare och effektivare! 
För att en hårsäck ska förstöras permanent krävs 70 grader och det är få lasrar som klarar detta, men med 2000W laser så får man ner tillräckligt med energi i hårsäckarna. Grövre och mörka hårsäckar kräver mindre energi och suger åt sig värmen snabbt men tunna och lite ljusare kräver mycket högre energi och vi anpassar så att denna energi även passar din hud och hårtyp. 

Utbildning sker på maskinen samt certifikat.

display.jpg


Teknikförklaring till bilden:
I handtaget ser man Joule dvs styrkan i lasern samt vilken kyla den håller vid behandlingstillfället.
Detta är för att kunna säkerställa en säker och trygg behandling.


Alla maskiner säljs med djupgående utbildning om maskinteknik samt hur man utför och gör alla behandlingar som rör din maskin och avslutas med ett certifikat.


Vi har kunder från olika delar av Sverige såsom Ystad, Malmö, Göteborg, Växjö, kalmar, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Norrköping, Linköping, Uppsala, Jönköping, Halmstad, Mölndal, Hässleholm, Motala, Värnamo, Västerås, Karlskrona, Örebro, Skövde...

Capillum2000

Särskilda referenser

Ny produkt

Du kanske också gillar

utbildning
Utbildning Hårborttagning med Laser teknik, kurs inom maskinlära, Laser teknik, kroppens anatomi för max 3 personer
Här beställer du din utbildning av hårborttagning med laser teknik. Utbildningen varar i 3 olika...
11 920,00 kr Pris
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.