• Ny
Klinikutrustning-Capillum3000-Hårborttagning Laser maskin
  • Klinikutrustning-Capillum3000-Hårborttagning Laser maskin

Capillum Pro Switch 3000, Klinikutrustning - Hårborttagning Alexandrit laser maskin

279 000,00 kr
Exkl. moms

4495kr/månad via LEASING.
Capillum Pro Switch 3000W absolut starkaste på marknaden för hårborttagning med diod laser maskin, det som är unikt är att man har 4st utbytbara fronter för olika behandlingsområden på laserhuvudet det finns från 8,25mm x 5mm upp till 13,5mm x 38,5mm. Nyhet är också att du ka nu ställa både kraft (j) och hastighet (ms) direkt på handtaget. Vi har såklart alla viktiga våglängder för att kunna ta alla ljusbruna 755nm Alexandrit, mörkbruna 808nm Diod, och de svarta håren via 1064nm YAG.

Dubbel kylning för en smärtfri behandling, upp till -16 grader i handtaget. Många skriver gärna maskinwatt i sina produktbeskrivningar men inte laserwatt var noga med detta när ni väljer er maskin. för det är själva lasern som gör jobbet ner till hårroten.
Certifikat och utbildning ingår, utbildningen tar upp till flera dagar uppdelat via flera olika tillfällen. Man kan var upp till 3 personer samtidigt per utbildningstillfälle

- Utbildning för 3 personer ingår av certifierad personal, utbildning inom olika behandlingar som berör maskinen samt maskinlära och eget Certifikat.

Leasing - NS Laser har flera olika finansalternativ, partners.

Vill du ha mer information, eller kontakta oss på 0766444040 Niklas (finansiella lösningar på nsLaser) eller maila oss via denna mailadress 

Kvantitet

Skillnad mellan IPL och Laser teknik vid hårborttagning?
IPL är ingen Laser utan är en Lampa som utger en energi när den tänds, precis som din taklampa gör när du tänder den, och tar du på lampan med handen så bränner du dig i hela handen. 

Ordet laser har bildats av de första bokstäverna i definitionen av hur laserljus produceras (LASER = Light Amplification of Stimulated Emission of Radiation), Laser arbetar med olika våglängder (Nanometer) som i sig söker endast färger. i en färgskala, ex 1064 Nm YAG är en Laser som söker Svart färg ENDAST. och det innebär att all hud som inte är svart inte tar upp den energin som finns i Lasern och som kan skada din hud, dvs en smärtfri behandling och där Lasern skickar ner en direkt energi ner via ditt svarta hår direkt 3-5mm ner till din hårsäck och elimineras.


Vad är skillnaden mellan de olika Laser watten?
- Normalt erbjuder leverantörer maskiner på 800-1200 Laser watt, vi anser att detta är inte tillräckligt för att eliminera en hårsäck effektivt därav att vi har en betydligt kraftigare Laser på hela 3000 Laser watt, många leverantörer skriver om maskin watt på upp till 5000w, men det har inget med själva lasern att göra och direkt missvisande.

Vår laser är på 3000w, vad är skillnaden på 800w som är brukligt med 3000w?

-Jo iom laserns styrka så kan man gå ner snabbare i hårsäcken med en kortare pulstid (hastighet) och med det få in den värme som krävs, både snabbare och starkare. Med ett resultat av att behandlingstiden blir kortare och effektivare! 
För att en hårsäck ska förstöras permanent krävs 70 grader och det är få lasrar som klarar detta, men med 2000W laser så får man ner tillräckligt med energi i hårsäckarna. Grövre och mörka hårsäckar kräver mindre energi och suger åt sig värmen snabbt men tunna och lite ljusare kräver mycket högre energi och vi anpassar så att denna energi även passar din hud och hårtyp. 

Utbildning sker på maskinen samt certifikat.

display.jpg


Teknikförklaring till bilden ovan:
I handtaget ser man Joule dvs styrkan i lasern samt vilken kyla den håller vid behandlingstillfället.
Samt Fitzpatrick skalan, samt att du kan höja effekten i handtaget.
Detta är för att kunna säkerställa en säker och trygg behandling.

Spotsizes.JPG

Teknik förklaring bilden ovan:  Du byter de olika fronterna med 4 olika storlekar på arbetsytan för att snabbare kunna behandla en patient. Du gör upp till 40% snabbare behandlingar nu! Sedan har vi mindre ytor för öron, och små ytor där man vill vara försiktig och säkerställa en bra och säker behandling


OBS! Det är 3000 Laserwatt i handtaget!


Vi har kunder från olika delar av Sverige såsom Ystad, Malmö, Göteborg, Växjö, kalmar, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Norrköping, Linköping, Uppsala, Jönköping, Halmstad, Mölndal, Hässleholm, Motala, Värnamo, Västerås, Karlskrona, Örebro, Skövde...


Alla maskiner säljs med djupgående utbildning om maskinteknik samt hur man utför och gör alla behandlingar som rör din maskin och avslutas med ett certifikat.

Capillum Pro Switch 3000

Särskilda referenser

Ny produkt

Du kanske också gillar

utbildning
Utbildning Hårborttagning med Laser teknik, kurs inom maskinlära, Laser teknik, kroppens anatomi för max 3 personer
Här beställer du din utbildning av hårborttagning med laser teknik. Utbildningen varar i 3 olika...
11 920,00 kr Pris
klinikutrustning
Capillum Pro Switch 1800, Klinikutrustning - Hårborttagning diod laser maskin
3595kr/mån via LeasingCapillum Pro Switch 1800W för hårborttagning med diod laser maskin, det som är...
239 000,00 kr Pris
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.