• −30%
  • Ny
Klinikutrustning-Capillum1800-Hårborttagning Laser maskin
  • Klinikutrustning-Capillum1800-Hårborttagning Laser maskin

Demo maskin Capillum Pro Switch 1800, Klinikutrustning - Hårborttagning diod laser maskin

239 000,00 kr
167 300,00 kr Spara 30%
Exkl. moms

3595kr/mån via Leasing (48månader)
Capillum Pro Switch 1800W för hårborttagning med diod laser maskin, det som är unikt är att man har 3st utbytbara fronter för olika behandlingsområden på laserhuvudet det finns från 8,25mm x 5mm upp till 13,5mm x 38,5mm. Nyhet är också att du ka nu ställa både kraft (j) och hastighet (ms) direkt på handtaget. Vi har såklart alla viktiga våglängder för att kunna ta alla ljusbruna 755nm Alexandrit, mörkbruna 808nm Diod, och de svarta håren via 1064nm YAG.
Dubbel kylning för en smärtfri behandling, upp till -16 grader i handtaget. Många skriver gärna maskinwatt i sina produktbeskrivningar men inte laserwatt var noga med detta när ni väljer er maskin. för det är själva lasern som gör jobbet ner till hårroten.

Kvantitet
- Köpa maskinen innebär att du har kapitalet klart och behöver en faktura på maskinen. Du betalar en deposition vid beställning och reglerar fakturan vid leverans
- Leasing innebär att du inte har kapitalet klart och vill istället leasa den under en tid för att sedan antingen lämna tillbaka den eller köpa loss den för en mindre summa efter leasingtidens avtalstid. Leasing kan se ut på många olika sätt och vi skräddarsyr det efter dina behov, vill du veta mer om detta? kontakta oss via kontakt formulär, maila info@nslaser.se eller ring 010-2066818 kontorstider, övrig tid 0766444040.
Innebär att du hyr den av oss under en period av 6-12 månader i taget, perfekt för dig som inte har kapitalet klart och behöver jobba ihop pengar för att kunna köpa din maskin, du tillgodoser dig 60% av hyrbeloppet som tillgodo vid köp av din maskin efter avtalstidens slut. Man skriver ett avtal som gäller under en tid 6-12 månader. Känner du att du inte vill fortsätta efter avtalstiden så hämtas den tillbaka, den kan även förlängas dock max 24 månader. - Hyresbeloppet beror på maskin och avtalstid! Intresserad? Kontakta oss via kontakt formulär, maila info@nslaser.se eller ring 010-2066818 kontorstider, övrig tid 0766444040.
Sista produkten i lager

Skillnad mellan IPL och Laser teknik vid hårborttagning?
IPL är ingen Laser utan är en Lampa som utger en energi när den tänds, precis som din taklampa gör när du tänder den, och tar du på lampan med handen så bränner du dig i hela handen. 

Ordet laser har bildats av de första bokstäverna i definitionen av hur laserljus produceras (LASER = Light Amplification of Stimulated Emission of Radiation), Laser arbetar med olika våglängder (Nanometer) som i sig söker endast färger. i en färgskala, ex 1064 Nm YAG är en Laser som söker Svart färg ENDAST. och det innebär att all hud som inte är svart inte tar upp den energin som finns i Lasern och som kan skada din hud, dvs en smärtfri behandling och där Lasern skickar ner en direkt energi ner via ditt svarta hår direkt 3-5mm ner till din hårsäck och elimineras.


Vad är skillnaden mellan de olika Laser watten?
- Normalt erbjuder leverantörer maskiner på 800-1200 Laser watt, vi anser att detta är inte tillräckligt för att eliminera en hårsäck effektivt därav att vi har en betydligt kraftigare Laser på hela 1800 Laser watt, många leverantörer skriver om maskin watt på upp till 5000w, men det har inget med själva lasern att göra och direkt missvisande.

Vår laser är på 1800w, vad är skillnaden på 800w som är brukligt med 1800w?

-Jo iom laserns styrka så kan man gå ner snabbare i hårsäcken med en kortare pulstid (hastighet) och med det få in den värme som krävs, både snabbare och starkare. Med ett resultat av att behandlingstiden blir kortare och effektivare! 
För att en hårsäck ska förstöras permanent krävs 65 grader och det är få lasrar som klarar detta, men med 1800W laser så får man ner tillräckligt med energi i hårsäckarna. Grövre och mörka hårsäckar kräver mindre energi och suger åt sig värmen snabbt men tunna och lite ljusare kräver mycket högre energi och vi anpassar så att denna energi även passar din hud och hårtyp.  Vill du veta mer om hårborttagning? Läs här

Utbildning sker på maskinen samt certifikat.

display.jpg


Teknikförklaring till bilden ovan:
I handtaget ser man Joule dvs styrkan i lasern samt vilken kyla den håller vid behandlingstillfället.
Samt Fitzpatrick skalan, samt att du kan höja effekten i handtaget.
Detta är för att kunna säkerställa en säker och trygg behandling.

Du byter de olika fronterna med 3 olika storlekar på arbetsytan för att snabbare kunna behandla en patient. Du gör upp till 40% snabbare behandlingar nu! Sedan har vi mindre ytor för öron, och små ytor där man vill vara försiktig och säkerställa en bra och säker behandling
Vi har kunder från olika delar av Sverige såsom Ystad, Malmö, Göteborg, Växjö, kalmar, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Norrköping, Linköping, Uppsala, Jönköping, Halmstad, Mölndal, Hässleholm, Motala, Värnamo, Västerås, Karlskrona, Örebro, Skövde...

Capillum Pro Switch 1800

Särskilda referenser

Ny produkt

Så här fungerar det att ta bort hårsäckar med en laser

För att döda en hårsäck så behöver man komma ner med över 65 grader i hårsäcken. Laserns kraft (J) avgör hur snabbt du får en effektiv behandling, det menas at du måste komma ner med mer än 30J/cm2 för att du ska kunna komma ner til 4-6 behandlingar för att få ett minimum på 80% resultat. Därför krävs minst 1800 Laserwatt i ett laser handtag i kapacitet, obs! Inte samma som maskin watt.

Utbildning sker hos oss på företagscentret eller på din egen klinik.Ni får utbildning för upp till 3 personer under den tid som behövs för att säkerställa att ni utför säkra och bra behandlingar.

Vi ger dig en praktisk och teoretisk utbildning hos oss, risken om du köper  utomlands är att du erhåller endast en teoretisk information om hur du kan behandla vid köp på distans!

Eftersom alla patienter är olika och behöver behandlas olika så krävs en bra praktisk utbildning! Samt att ha den tryggheten att utbildning i praktisk hur du behandlar 

Man har support under hela tiden du har din maskin, du får uppdaterad utbildningar, support om tips inför en patient behandling, eller andra frågor som rör din verksamhet. Denna support har du 9-22 varje dag. Man skapar en chatgrupp för just er där vi ge svar mm snabbt. 

Efter gjord utbildning erhålles ett personligt certifikat.

VIKTIG INFORMATION

+
Tryggheten med att arbeta med ett Svensk företag och tillverkare än ett från fjärran östern!
+
Har du studio, klinik eller salong? Eller ska starta en?
+
Fördelarna med vår maskin är...
+
Våra priser, varför skiljer det så mkt mellan olika tillverkare!

WhatsApp